Speciaal voor schoolleiders die binnen het onderwijs intervisiegroepen willen opzetten en begeleiden, heeft de VO-academie het leertraject VO-intervisiebegeleider ontwikkeld. Bent u benieuwd of dit leertraject iets voor u is? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op 27 november 2019. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u vrijblijvend meer informatie over het traject en kunt u uw vragen voorleggen aan de trainers.
 

Intervisie is een zeer populaire leervorm onder schoolleiders. Logisch ook: in een open, maar gestructureerd gesprek kunt u een actueel werkthema inbrengen en daar samen met collega’s op reflecteren om zo tot nieuwe inzichten te komen. Op 15 januari 2020 gaat een nieuwe tranche van het leertraject VO-intervisiebegeleider van start. Na afloop van dit traject kent u de basisvaardigheden van het begeleiden van intervisiegroepen, de achterliggende theorieën rond intervisie en heeft u de eerste vlieguren gemaakt als intervisiebegeleider. Aan de hand van theorie leert u vaardigheden aan en oefent u met begeleide intervisie.  

Meer informatie over het leertraject VO-intervisiebegeleider vindt u hier. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of bent u benieuwd of dit traject goed aansluit op uw leervragen? Dan nodigen we u van harte uit om naar de informatiebijeenkomst op 27 november 2019 te komen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over het leertraject en is er gelegenheid om vragen te stellen. U kunt de informatiebijeenkomst vrijblijvend bijwonen.
 

Voor wie?

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor ervaren schoolleiders die geïnteresseerd zijn in het leertraject VO-intervisiebegeleider.
 

Datum en tijd  

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 27 november 2019 van 16:00 tot 18:00 uur.

Locatie: VO-raad, Utrecht 
 

Kosten  

Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos.
 

Aanmelden  

U kunt zich via dit formulier aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Let op: Met dit formulier meldt u zich enkel aan voor de informatiebijeenkomst. Klik hier als u zich daadwerkelijk wilt inschrijven voor het leertraject VO-intervisiebegeleider.