De succesvolle leergang Strategisch HRM start in september voor de zesde keer. Deze opleiding behandelt de uitgangspunten van strategisch personeelsbeleid (HRM) in relatie tot onderwijskundig leiderschap, past ze toe op de praktijk van het voortgezet onderwijs en besteedt aandacht aan de rol van verschillende betrokkenen. De opleiding is ontwikkeld door de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Tilburg in opdracht van de VO-academie. 

De inschrijving is gesloten! U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor Leergang Strategisch HRM. De VO-academie wil dit traject in 2019 weer organiseren. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u dat aangeven in dit formulier, dan houden we u op de hoogte.

Doel

Doel van deze leergang is om bestuurders en schoolleiders te versterken in de eigen rol en in de onderlinge samenwerking met als opbrengst een professionele schoolorganisatie en beter onderwijs. Concreet gaat het om professionalisering op het gebied van de ontwikkeling van passend strategisch personeelsbeleid en de toepassing ervan door leidinggevenden, gericht op de inzet van bekwaam en gemotiveerd personeel dat professionele ruimte heeft en gebruikt ten dienste van goed onderwijs en voortdurende onderwijsontwikkeling.

Voor wie?

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor bestuurders en schoolleiders (leden College van Bestuur/directie; rector; directeur-bestuurder; locatiedirecteur, afdelingsleiders) die (onder meer) eindverantwoordelijk zijn voor het HRM-beleid in hun organisatie en de implementatie ervan. Inschrijving is alleen mogelijk met een team (in principe maximaal 3 deelnemers per organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een lid College van Bestuur en 2 rectoren; of directeur-bestuurder en 2 locatiedirecteuren; of rector, sectordirecteur/afdelingsleider havo/vwo bovenbouw en HRM-manager. U kunt per e-mail contact opnemen met de VO-academie als u vragen hebt over de deelname vanuit uw school. Het adres is: info@vo-academie.nl.

Data

De leergang vindt plaats op:
- donderdag 13 september 2018
- donderdag 1 november 2018
- vrijdag 2 november 2018
- donderdag 6 december 2018
- vrijdag 7 december 2018
- vrijdag 31 januari 2019

Locatie

Conferentiecentrum Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10-b Lage Vuursche
3734 MH Den Dolder
www.esh.nl

Kosten

De kosten bedragen € 3000,- (excl. BTW) per deelnemer incl. lunch en 2 diners. Dit tarief is exclusief hotelovernachting, maar incl. diners. Niet inbegrepen: hotelovernachtingen (optioneel) tijdens de tweedaagse blokken in oktober en november. U dient (bij inschrijving) zelf van te voren aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken.

Meer informatie over het programma, de inhoud van de leergang en de docenten staan vermeld in deze flyer.

 

Leergang shrm prof. dr. peter leisink