De inschrijving is gesloten! U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de masterclass Deep Democracy.

Datum: 21 juni 2018
Locatie: Dierenpark Amersfoort

Programma

Inloop: 14:00 uur – 14:30 uur
Masterclass: 14:30 uur – 17:30 uur
Dinerbuffet: 17:30 uur – 18:30 uur

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Deep Democracy

Deep Democracy is een zienswijze en methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. De Lewis methode van Deep Democracy is ontwikkeld in post-apartheid Zuid-Afrika en bestaat uit een aantal technieken om tot constructieve besluiten te komen, met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Door de wijsheid van de minderheid te benutten, wordt de effectiviteit en de inhoudelijke kwaliteit van besluiten verhoogd. Het is een krachtig instrument voor besluitvorming en voor conflictresolutie binnen groepen met een uiteenlopende diversiteit.

Tijdens de masterclass maken de deelnemers kennis met de filosofie van Deep Democracy en een aantal concrete instrumenten. Theorie en direct oefenen en toepassen wisselen elkaar af, zodat de deelnemers de kracht van Deep Democracy ervaren én leren om direct enkele technieken toe te passen.

Meer informatie: deepdemocracy.nl

 

Medewerkers campagne 2

Over de spreker

Frank Weijers (1957) - proceskundige. Frank is opgeleid in de interventiekunde, transactionele analyse (TA), systemisch werk, Deep Democracy en Corporate Antropologie. Hij werkte bij een aantal onderwijsinstellingen als interim-directeur/rector, leidde verschillende internationale projecten (o.m. in de Filippijnen en Hongarije) en woonde vier jaar op Curaçao, waar hij het Vespucci College, een school voor VO, opzette. Frank werkt veel met (teams van) leidinggevenden, in onderwijsinstellingen en daarbuiten, waarbij hij aangenaam ontregelt en verheldert. Hij is auteur van de boeken Spelen met ruimte (2015) en Ruimte - stop met onzin, doe wat de bedoeling is (2017) en schrijver van een groot aantal artikelen over de thema’s waar hij mee werkt: leiderschap, groepsdynamica, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie, de kracht van taal en cultuur in organisaties. Hij traint leidinggevenden en opleiders/trainers/coaches in het werken met Deep Democracy. Hij is zelf opgeleid door de grondlegger van de methode, Myrna Lewis. Daarbij is Frank een veelgevraagd trainer, spreker en facilitator. Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf Spelen met ruimte en is associate partner bij Human Dimensions.