1 juni 2018 begint een nieuwe tranche van de succesvolle opleiding VO-managementcoach. Dit jaar is er plek voor 10 bestuurders en 20 ervaren schoolleiders die zich willen ontwikkelen tot gecertificeerd coach én die kennis en expertise vervolgens ook willen inzetten om (beginnende) collega’s in de sector te ondersteunen in hun professionalisering.

De inschrijving is gesloten! U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor VO-managementcoach 2018. We zijn voornemens dit traject in 2019 nogmaals te starten, wilt u zich inschrijven voor de interesselijst? Dat kan hier. U ontvangt t.z.t een mail zodra de inschrijving open gaat.

Graag willen wij u vragen om onderstaande twee documenten door te nemen. Deze gaan over de inhoud van het programma VO-managementcoach en over de selectieprocedure voor deelname aan VO-managementcoach:

Informatie over het programma

Informatie over het selectieproces

Programma op hoofdlijnen
Het programma biedt een intellectuele uitdaging in de vorm van theoretische en methodische verdieping. Er is een belangrijke plaats voor de coachingspraktijk ingeruimd. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij tijdens de opleiding twee coachees begeleiden. De opleiding wordt verzorgd door BLG&Partners. Een overzicht van het programma, bijeenkomsten en data vindt u in bovenstaand document.

Aanmelding en selectie

De leergang is opgezet voor bestuurders en voor ervaren schoolleiders met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring. Het coachen van collega-schoolleiders en/of -bestuurders vereist voldoende ‘vlieguren’ in een leidinggevende positie om de rol als coach goed te kunnen vervullen. Belangstellenden kunnen zich via onderstaand aanmeldformulier inschrijven voor het selectieproces. De aanmeldingsprocedure sluit op uiterlijk 27 maart 17:00 uur of eerder als 50 kandidaten zich hebben aangemeld. Meer informatie over het selectieproces en de –procedure vindt u in bovenstaand document.