SRVO en de VO-academie hebben - in samenwerking met Bardo - een nieuwe reflectietool ontwikkeld, die gebaseerd is op de leiderschapspraktijken en persoonlijke kwaliteiten van de Beroepsstandaard. Deze reflectietool is kosteloos beschikbaar voor iedere schoolleider in het vo, van teamleider tot rector, en geeft inzicht in waar je staat in je leiderschap en hoe je je verder kunt ontwikkelen. Deze Reflectietool is vanaf 23 november beschikbaar voor alle schoolleiders in het vo! Wij bieden je in deze online sessie op 7 december 'Eerste hulp bij reflecteren'.

Ontwikkelen, professionaliseren en reflecteren gaan hand in hand in onze visie. Professionele ontwikkeling heeft niet alleen betrekking op scholing en opleiding, maar ook op het toepassen van het geleerde in de dagelijkse beroepspraktijk. Het voortdurend reflecteren op het handelen, het uitproberen van nieuw handelen en het sparren met collega’s horen bij de cyclus waarin je als schoolleider komt tot een daadwerkelijke ontwikkeling in de praktijk.

We nemen je mee in de onderliggende professionaliseringscyclus en je gaat de eerste stap met andere aanwezigen direct uitproberen. Je krijgt vervolgens praktische informatie en tips over reflecteren met de Reflectietool en andere reflectievormen.
 

Datum en tijd

  • Woensdag 7 december, 9:00 - 10:30 uur
  • Locatie: Online (via Zoom)