Als teamleider ben je de verbindende schakel tussen schoolleider en docent. Je staat letterlijk middenin de school. Jij weet hoe de onderwijsambities van een school en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers elkaar kunnen versterken. Hoe ga je om met die rol? Waar liggen de verantwoordelijkheden en grenzen in deze functie? En hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de onderwijsambities van de school ook verankerd worden in je team. Onder deskundige begeleiding ga je in groepsverband met deze en andere vragen aan de slag. 

Op 4 juli organiseert Stap 2 de startbijeenkomst voor het nieuwe leernetwerk ‘Middenin’, speciaal bedoeld voor teamleiders. In een leernetwerk zitten vijf tot tien scholen die van en met elkaar willen leren, met als doel om de scholen inhoudelijk verder te brengen. Het leernetwerk zal dit jaar nog vier keer bijeenkomen. 

Datum en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op 4 juli van 14:00 tot 18:00 uur bij de VO-raad in Utrecht (vlakbij station Overvecht). Na afloop is er een lichte maaltijd in de vorm van broodjes en gelegenheid tot netwerken. De inloop is vanaf 13:30 uur.