Test

Van 10 t/m 14 oktober vindt voor de tweede keer de Week van de Starter plaats. In deze week zijn er diverse bijeenkomsten rond het inwerken en begeleiden van startende leraren, schoolleiders en bestuurders. We trappen de week af met een speciaal webinar voor alle startende leraren, schoolleiders en bestuurders én hun leidinggevenden vol tips voor een goede start van een loopbaan in het onderwijs.

Mark Tuitert (oud-schaatser) neemt u mee in zijn verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen. Over moed tonen, keuzes maken, succesvol samenwerken, eigen verantwoordelijkheid nemen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Ook zal VO-raad voorzitter Henk Hagoort in een kort interview antwoord geven op vragen als ‘Hoe zorgen we dat starters zich welkom voelen in hun nieuwe rol en de kans krijgen te wennen? Hoe zorgen we dat eenieder in het onderwijs perspectief krijgt op persoonlijke ontwikkeling? En, hoe wordt een goed begeleide start een vast onderdeel van de schoolcultuur?
 

Feestelijke activiteit

We zouden het mooi vinden als het kijken van het webinar een gezamenlijke en feestelijke activiteit wordt, voor starters en hun leidinggevenden. Dan is er na het webinar ook tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Maak er dus iets moois van! Om daarbij te helpen vergoeden wij de cateringkosten van de eerste 10 scholen die een foto sturen van hoe jullie naar het webinar kijken. De foto kunt u sturen naar versterkingbsl@vo-raad.nl.
 

Datum en tijd webinar

Maandag 10 oktober 2022, van 15.30 tot 17.00 uur
 

Aanmelden

U kunt zich via de link rechtsboven aanmelden voor het webinar en het overige aanbod tijdens de Week van de Starter. Voorafgaand aan het webinar ontvangt u de inloggegevens van ons.