Bent u een fanatiek lezer en klimt u graag in de pen? Kunt u vlot en onderbouwend schrijven? Meld u dan aan als recensent! Elke maand publiceert de VO-academie recensies van boeken die voor schoolleiders en bestuurders interessant zijn. In deze boeken staat leiderschap en de ontwikkeling daarvan centraal. De komende tijd staat de volgende titel op het programma: 

  • Inclusief leiderschap - Veranker diversiteit in je organisatie (Henk Jan Kamsteeg, Ugur Özcan)

  • De manager als koorddanser. Leiderschapsdilemma's in de praktijk (Heidy Peperkamp)

U kunt uw interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@vo-academie.nl. Wij nemen dan contact met u op voor het toesturen van het desbetreffende boek en zullen de voorwaarden voor het opstellen van de review met u bespreken. Bekijk hier alle recensies.