De boekenplank: geplande boekrecensies

Elke maand publiceert de VO-academie recensies van een voor schoolleiders en bestuurders interessant boek. In deze boeken staat leiderschap en de ontwikkeling daarvan centraal. Bert Peene (opleider en journalist) schrijft een uitgebreide recensie van desbetreffende boeken. Op deze 'digitale boekenplank' vindt u een overzicht van de te recenseren boeken voor de komende maanden. 

Boekenplank boekrecensies

Boekrecensies voor de komende maanden

Hieronder ziet u een overzicht van boeken die de komende maanden door Bert Peene gerecenseerd zullen worden. De VO-academie stelt ook schoolleiders en bestuurders in de gelegenheid een review te schrijven over een van deze boeken. U kunt uw interesse hiervoor kenbaar maken door het sturen van een e-mail naar info@vo-academie.nl. Wij nemen dan contact met u op voor het toesturen van het desbetreffende boek en zullen de voorwaarden voor het opstellen van de review met u bespreken. 

Januari 2019

Durf het verschil te maken. Realistisch veranderen in organisaties - Merlijn Ballieux & Guido van de Wiel

Februari 2019

Ontwikkel je repertoire van leiderschapsstijlen - Ron Meyer en Ronald Meijers

Maart 2019

Ons feilbare denken op het werk - Chantal van der Lees

Heeft u zelf een suggestie voor een boek dat naar uw mening niet mag ontbreken in deze rubriek, maakt u dat dan ook bekend via info@vo-academie.nl

Benieuwd naar de boekrecensies die al geschreven zijn? Deze kunt u terug vinden in het boekrecensie archief.