Vonkel promotiekaartje afbeelding

Speciaal voor u als schoolleider en bestuurders uit het voortgezet onderwijs heeft de VO-academie in samenwerking met het Schoolleidersregister VO (SRVO) het kennis- en leerplatform VOnkel ontwikkeld.

Ga naar VOnkel.

Op dit platform kunt u online leren en ontmoeten als onderdeel van de fysieke leertrajecten van de VO-academie. Ook kunt u actuele informatie vinden over de ontwikkelingen rondom het schoolleiderschap vanuit het SRVO. Daarnaast biedt het platform toegang tot relevante kennis op het gebied van de volgende thema’s;

·        Strategisch HRM, Leidinggeven aan verandering

·        Coaching & Intervisie

·        Persoonlijk Leiderschap

·        Onderwijskundig Leiderschap

·        Financieel Leiderschap

Rond deze thema’s wordt verschillende content aangeboden. Zo kunt u relevante en actuele video’s bekijken, katernen en publicaties lezen en wetenschappelijke onderzoeken bestuderen.

Alle relevante en actuele kennis over leiderschap in het VO op één plek.

Toegang krijgen?

VOnkel is een veilige omgeving en uitsluitend toegankelijk voor schoolleiders en bestuurders uit het voortgezet onderwijs. Wilt u toegang krijgen tot VOnkel, stuur dan een mail o.v.v. ‘toegang VOnkel’ naar info@vo-academie.nl of vul het formulier in en u ontvangt via uw mailadres uw persoonlijke inloggegevens. (Let opVOnkel is alleen toegankelijk voor schoolleiders en bestuurders, daarom graag het mailadres van uw school gebruiken, zodat wij kunnen controleren dat u schoolleider of bestuurder bent).

Heeft u al inloggegevens? Ga dan naar VOnkel.

Benieuwd naar een impressie van VOnkel? Bekijk de video: