Op dit platform kunt u online leren en ontmoeten als onderdeel van de fysieke leertrajecten van de VO-academie. Ook kunt u actuele informatie vinden over de ontwikkelingen rondom het schoolleiderschap vanuit het SRVO. Daarnaast biedt het platform toegang tot relevante kennis op het gebied van de volgende thema’s: Strategisch HRM, Leidinggeven aan verandering, Coaching & Intervisie, Persoonlijk Leiderschap, Onderwijskundig Leiderschap en Financieel Leiderschap

Rond deze thema’s wordt verschillende content aangeboden. Zo kunt u relevante en actuele video’s bekijken, katernen en publicaties lezen en wetenschappelijke onderzoeken bestuderen.
 

Toegang krijgen?

VOnkel is een veilige omgeving en uitsluitend toegankelijk voor schoolleiders en bestuurders uit het voortgezet onderwijs. Wilt u toegang krijgen tot VOnkel, maak dan via deze link zelf een account aan. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u per e-mail een verzoek om uw aanvraag te bevestigen. Vervolgens zal de sitebeheerder de aanvraag in behandeling nemen. Het goedkeuren van uw aanvraag kan uiterlijk 2 werkdagen duren. Zodra de aanvraag behandeld is, ontvangt u hier bericht over.
(Let opVOnkel is alleen toegankelijk voor schoolleiders en bestuurders, daarom graag het e-mailadres van uw school gebruiken, zodat wij kunnen controleren dat u schoolleider of bestuurder bent).

Heeft u al inloggegevens? Ga dan direct naar VOnkel.

Benieuwd naar een impressie van VOnkel? Bekijk de video: