Regionale netwerken

Sinds april 2014 zijn er vijf regionale netwerken van gecertificeerde coaches van start gegaan. Ieder netwerk wordt door twee regio-coaches gecoördineerd. De landelijk coördinator van het VO-management coaching traject is dhr. Martin Hulsen. In de regionale netwerken worden op regelmatige basis inspirerende leerbijeenkomsten georganiseerd, waarbij de inhoudelijke agenda altijd ten doel heeft de individuele professionalisering van de coaches  te bevorderen om uiteindelijk collega schoolleiders en bestuurders verder te helpen bij hun professionalisering. 

De VO-academie ondersteunt de gecertificeerde coaches hierbij waardoor zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond bijvoorbeeld het beroepsprofiel, het schoolleidersregister en de professionaliseringsmogelijkheden, maar kunnen ook actief verwijzen naar de vele mogelijkheden die er op dat gebied zijn.

Aanmelden?

Om deel te kunnen nemen aan een van de regionale netwerken, dient u werkzaam te zijn als gecertificeerd VO-management coach.  De coördinerende regio-coaches nemen contact met u op voor de tweejaarlijkse bijeenkomsten. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact opnemen via info@vo-academie.nl of direct contact zoeken met uw regio-coördinator:

Regiocoördinatoren

Noord Holland (Noord-Holland en Flevoland): 
Ingeborg Adegeest - ingeborg@box.nl 
Sita Remesar - Remesar@vossius.nl

Midden (Zeeland, Utrecht, Zuidholland): 
Mark Manders - m.manders@ovc.nl 
Klaas van de Groep - kvdgroep@groevenbeek.nl

Gelderland: 
Jan Triepels - J.Triepels@montessoricollege.nl 
Martin Hulsen – martinhulsen@gmail.com

Zuid (Limburg, Noord-Brabant)
Peter van de Eijnde - p.vandeneijnde@sghetplein.nl
Vacant

Noord (Groningen, Friesland, Drenten en Overijssel): 
Hiltje Rookmaker - h.c.rookmaker@o2g2.nl 
Ina Everts - evertsina@gmail.com