De overheid wil de kwaliteit van het onderwijs mede beïnvloeden door alle beroepen in het onderwijs onder te brengen in beroepenregisters. De VO raad heeft de ruimte genomen om de ontwikkeling zelf ter hand te nemen en vanaf eind 2013 is de VO-academie gestart met de activiteiten om te komen tot een schoolleidersregister in het VO. De inhoudelijke ontwikkeling van het schoolleidersregister is gebaat bij een groep belanghebbenden, die willen meepraten en meedenken over de totstandkoming van het schoolleidersregister.

De VO-academie gaat graag met u in gesprek over de thema's die komen kijken bij het ontwikkelen van het schoolleidersregister. Bent u teamleider, schoolleider of bestuurder? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de regiobijeenkomsten op 15 april, 27 mei of 3 juni.

Lees meer