Op zaterdag 7 november 2015 is de eerste Nationale Schoolleiders Top. De aanmeldingen stromen binnen. In krap drie weken hebben al bijna 300 schoolleiders uit heel Nederland zich aangemeld. Is uw school ook al aangemeld voor de Top?

Behalve schoolleiders uit heel Nederland, CEO’s en kunstenaars, komt ook Neerlands trots Dafne Schippers naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Zij deelt haar doorbraken. Bovendien opent minister-president Mark Rutte de eerste Nationale Schoolleiders Top en deelt hij zijn ervaringen met het onderwijs.

Hele generatie leerlingen

Op 7 november staat het werk van de schoolleider centraal. Als hoofd van een team of een school is de schoolleider dé sleutelfiguur tussen papieren beleid en de praktijk van de leraar en leerling. Stelt u zich voor dat we op deze dag antwoorden vinden op de vragen die schoolleiders tegenkomen. Dan kunnen we met z'n allen voor een hele generatie leerlingen nóg uitdagender onderwijs creëren!

Kleine teams

Dat doen we door in kleine teams uitdagingen van schoolleiders aan te pakken en doorbraken te delen. De teams bestaan niet alleen uit schoolleiders, maar ook uit CEO's, sporters en kunstenaars. Zo zijn bijvoorbeeld Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage Amsterdam, en Daniel Ropers, CEO van bol.com, aanwezig. Zij kunnen leren van uw doorbraken en u kunt met hen aan de slag over waar u in uw werk tegenaan loopt.

Aanmelden

Meld u daarom samen met uw collega’s hier gratis aan voor de Nationale Schoolleiders Top.