Tijdens het plenaire gedeelte van het VO-congres is het schoolleidersregister VO officieel geopend. Bent u schoolleider? Schrijf u dan nu in! De basis van het register is gevormd door de Beroepsstandaard Schoolleiders. Deze standaard beschrijft wat een schoolleider moet kennen, kunnen en doen en is tot stand gekomen doordat 1000 schoolleiders hebben meegepraat, meegedacht en mee-ontwikkeld aan deze standaard. Door u in te schrijven bij het register kunt u dus laten zien dat u aan deze standaard voldoet en aan uw professionele ontwikkeling werkt.

Sander Dekker over het register: ‘Ik ben groot voorstander van het schoolleidersregister, als schoolleider heb je een voorbeeldfunctie en ontwikkeling moet zowel bij de leerling, docent en schoolleider plaatsvinden'.

Ga nu naar www.schoolleidersregistervo.nl en meld u aan.