Met trots presenteren wij de eerste editie van het KaternPlus, een nieuw blad over de professionele ontwikkeling van schoolleiders en bestuurders in het vo. Het KaternPlus is bedoeld als inspiratie, om van te leren en als vertrekpunt om verder na te denken over uw professionele ontwikkeling.

Zo kunt u in het KaternPlus onder andere artikelen lezen over inwerkprogramma’s voor schoolleiders, de relatie tussen toezichthouders en bestuurders en de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Paul Rosenmöller heeft maandag 11 januari het KaternPlus gepresenteerd op de VO2020 tour en de eerste reacties zijn erg positief. “Fijn om zo’n mooi en leerzaam blad in huis te hebben” aldus een schoolleider in het vo.

Schoolleiders en bestuurders ontvangen deze week een exemplaar op hun school. Heeft u na deze week nog geen exemplaar ontvangen, laat het ons weten. Alvast een kijkje nemen in de online versie van het KaternPlus? Klik dan hier!