Het Programma

8.45 - 10.00 uurInloop en registratie
10.00 - 10.30 uurPlenair programma
10.45 - 13.00 uurRonde 1 tafelsessies
-Ronde 2 tafelsessies
13.00 - 14.00 uurNetwerklunch
14.00 - 16.15 uurRonde 2 Tafelsessies
 Ronde 2 Schoolleiders parade
16.15 - 16.45 uurKritische dagafsluiting door Harm Edens
16.45 - 18.00 uurBorrel

 

Uw eigen professionele ontwikkeling is daarom het uitgangspunt voor het programma. We willen u inspireren, stimuleren en de gelegenheid geven om uzelf te ontwikkelen. De Top start met een plenaire aftrap rond het brede thema persoonlijk leiderschap. Onder leiding van dagvoorzitter Yolande Ulenaers, bestuurder van de Scholengroep Rijk van Nijmegen, blikken we terug op de regiobijeenkomsten die de opmaat vormden naar de Nationale Schoolleiders Top Voortgezet Onderwijs 2016. Met onder anderen staatssecretaris van OCW Sander Dekker, directeur Schoolleidersregister VO Leezan van Wijk, rector Corlaer College en voorzitter van het Netwerk van Schoolleiders Arend Smit en programmadirecteur VO-academie Hans de Wit. Daarnaast zijn de aanjagers van NL2025 aanwezig om hun persoonlijke ervaringen en uitdagingen met betrekking tot leiderschap met u te delen, waaronder Jacques van den Broek (CEO Randstad) en Cathelijne Broers (directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam).

 

Paradeprogramma 
Het paradeprogramma biedt een grote variëteit aan deelsessies met inspirerende elementen, expertmeetings, interactieve werkateliers en nieuwe inzichten om u verder te helpen in uw dagelijks werk. Met bijdragen van onder anderen André Wierdsma en Lidewey van der Sluis van de Nyenrode Business Universiteit en Alle van Steenis Rector Kaj Munk College.

Tafelsessies met NL2025
Parallel aan het paradeprogramma gaat u met elkaar aan de slag tijdens de tafelsessies. Het doel van de tafelsessies is het uitwisselen van best practices en ideeën. Dit doen we samen met NL2025: een platform waarin onder andere leiders (aanjagers) uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunstenaars, CEO’s en sporters op persoonlijke titel zijn verenigd. In een afwisselend programma wordt u onder andere door hen uitgedaagd om tot oplossingen te komen voor uw persoonlijke ambities en uitdagingen. Het resultaat is een praktisch actieplan waarmee u aan de slag kunt na afloop van de Top.

Dit was het nieuws
Speciaal voor de Nationale Schoolleiderstop Voortgezet Onderwijs 2016 wordt het van televisie bekende satirische nieuwsprogramma Dit was het nieuws ingezet om terug te blikken op de dag. Uiteraard onder leiding van presentator Harm Edens!

Ontmoet elkaar op het VO-plein
Laat u verrassen door de creatieve programmering op het VO-plein. De centrale ontmoetingsplaats van de Top waar u collega’s uit het hele land ontmoet en wat lekkers kunt eten en drinken. 

Bent u al aangemeld? Schrijf u hier in.