Ben jij ook nieuwsgierig naar je eigen professionaliteit? Wat werkt goed, welke ambities of dromen heb je of hoe maak je verbinding met de praktijksituatie en welke leiderschapsstijl hanteer je? Allemaal interessante vragen die aan bod komen in de SRVO workshop ‘Professionele identiteit.’

‘Professionele identiteit is een wisselwerking tussen het individu en de context waarin iemand werkt. Een professionele identiteit verbindt beiden en geeft kleur aan de professional.’

SRVO kan je helpen jouw eigen identiteit te achterhalen. Aan de hand van de zelfscan, ontwikkeld door SRVO en Bureau Sterk, maak je in deze workshop in 3 stappen kennis met je talenten en competenties, je eigen inspiratie en visie en kom je erachter welke aspecten belangrijk zijn om door te ontwikkelen. Aan het einde van de workshop heb je voldoende handvatten om professionele dialogen binnen het (management)team te voeren en heb je inzicht in je eigen professionele identiteit.

De workshop is specifiek bedoeld voor MT’s, rectoren, schoolleiders of docententeams en kan op je eigen school gegeven worden.  

Wil je een volgende logische stap zetten in je carrière? Meld je dan nu aan voor deze 3 uur durende workshop via info@schoolleidersregistervo.nl. (Tijd en locatie op afspraak).

20. srvo bijeenkomst corlaer college nijkerk %28d.d. 02 02 2017%29srvo corlaer 20'