Dit jaar bestaat de VO-academie 5 jaar. Om dat te vieren organiseerden we op 19 april jl. een speciale masterclass 'Co-creërend leidinggeven aan samenwerking in een professionele organisatie.

De masterclass werd gegeven door prof. dr. André Wierdsma, emeritus hoogleraar Universiteit Nyenrode. De masterclass begon met een tweegesprek tussen Martijn de Graaff (Communicatieadviseur VO-academie) en Haig Balian, directeur Artis. Balian. Bailan heeft de afgelopen 13 jaar leiding gegeven een vele veranderingstrajecten bij Artis en daarmee de dierentuin weer op de kaart gezet. Hij heeft zijn inzichten en kennis op het gebied van leidinggeven aan verandering met de 25 aanwezige schoolleiders gedeeld. Na het tweegesprek heeft Haig Balian de aanwezige schoolleiders een korte rondleiding geven door een deel van Artis, waaronder Micropia.

De dag werd afgesloten met een gezamenlijk buffet.

Dsc 1915

Foto: Martijn de Graaff (Communicatieadviseur VO-academie) en Haig Balian, directeur Artis.

Dsc 1956

Foto: prof. dr. André Wierdsma