0001

Vandaag begint ook voor regio Noord-Nederland de schoolvakantie. Na de regio Zuid-Nederland en Midden-Nederland zijn zij de hekkensluiter in de rij van vakanties. Tijd voor ontspanning en even de waan van de dag achter u te laten. Voor velen ook een periode om alvast inspiratie op te doen voor het nieuwe schooljaar. Op welk gebied gaat u zich verder ontwikkelen? Wij helpen u graag in deze keuze. Kijk bijvoorbeeld eens in de opleidingscatalogus waarin het landelijke aanbod voor schoolleiders en bestuurders te vinden is. Of neem deel aan een van de trajecten waarin het leren van en met collega's centraal staat. VO-managementcoach is zo'n traject van de VO-academie waarbij schoolleiders en bestuurders zijn opgeleid tot gecertificeerd coach. Schoolleiders en bestuurders met een coachvraag kunnen kosteloos gebruik maken van één van de gecertificeerde VO-managementcoaches

Direct na de zomer beginnen we weer. We nodigen u van harte uit om u alvast in te schrijven. (Ook tijdens de zomervakantie). Zo weet u zeker dat er plek is.

We wensen u een fijne zomervakantie!