Samen op expeditie!

Datum: woensdag 1 november 2017

Locatie: De rijtuigenloods Amersfoort

Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) organiseert het derde NRO-congres voor onderwijsprofessionals uit de praktijk en voor onderzoekers.

Hoe kan onderzoek van nog meer waarde zijn voor het onderwijs? Onderwijs en onderzoek kunnen op verschillende manieren samenwerken. Denk aan professionele leergemeenschappen, praktijkonderzoek en opleidingsscholen. Hoe is in deze varianten de samenwerking georganiseerd? Hoe draagt het bij aan de kwaliteit van het onderwijs? We spreken hierover met vier betrokkenen uit verschillende onderwijssectoren, en met verschillende rollen en verantwoordelijkheden.

De lerende schoolleider: effecten van professionalisering

Op het congres kunt u ook een sessie volgen over de effecten van professionalisering op schoolleiders. In deze lezing presenteert het NRO in interactie met jou als schoolleider de resultaten van de overzichtsstudie verricht naar effecten van professionalisering van schoolleiders uitgevoerd in opdracht van de VO Academie en het NRO.

Het NRO organiseert dit congres in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad, LECSO, MBO Raad, ecbo, de Onderwijscoöperatie en de Vereniging voor Onderwijsresearch (VOR).

Meer info en inschrijving

Op de website van het NRO-congres vindt u informatie over het programma, de kosten en de routebeschrijving.