Over twee dagen is het zover: de Nationale Schoolleiders Top 2017!

De Nationale Schoolleiders Top is bedoeld voor alle (aankomende) schoolleiders (directeuren,(con)rectoren, team- en afdelingsleiders) in het voortgezet onderwijs. De NST VO is de plek waar u aan de slag gaat met uw eigen schoolpraktijk: Wat heeft u nodig om, samen met uw team, de volgende stap voor uw school te realiseren? Een dag vol inspiratie, een programma met sprekers uit het onderwijs en bedrijfsleven. Laat u inspireren! 

Samen met honderden andere schoolleiders volgt u tijdens de start van de NST het plenair programma waarin Paul Rosenmöller (voorzitter VO-raad) en de nieuwe Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob u toe zullen spreken. Daarna volgt het paradeprogramma , hier delen delen wetenschappers, specialisten en collega-schoolleiders hun best-practices in interactieve workshops. Parallel aan het paradeprogramma gaat u met elkaar aan de slag tijdens de tafelsessies. Hier staan het uitwisselen van best practices en ideeën centraal.

Op het centrale VO-plein is alle ruimte voor netwerken en een goede kop koffie collega-deelnemers de partners van de Top.

U kunt tijdens de NST in gesprek met onder meer Dick Boer (CEO Ahold Delhaize), Bianca Tetteroo (Lid Raad van Bestuur Achmea), Paul Rosenmöller (Voorzitter VO-raad) en schoolleiders Flint van der Gronden (Anna van Rijn College), Jasmijn Kester (Vathorst College Amersfoort) en Ronald Schaefer (Corlaer College Nijkerk). Bekijk hier alle sprekers.

Caberetier Jan Jaap van der Wal zal de dag afsluiten.

De dagindeling: 

08.45 - 10.00 uur Inloop en registratie
10.00 - 10.30 uur Plenair programma
11.00 - 13.00 uur * Ronde 1 Tafelsessies
  * Ronde 1 Schoolleiders Parade
13.00 - 14.00 uur Netwerklunch
14.00 - 16.00 uur * Ronde 2 Tafelsessies
  * Ronde 2 Schoolleiders Parade
16.15 - 16.45 uur Dagafsluiting
16.45 - 18.00 uur Borrel

Locatie: DeFabrique , Westkanaaldijk 7 Utrecht

Aanmelden: De inschrijving staan nog open, meld u hier aan.