Meld u nu aan voor het congres ‘De Staat van het Onderwijs’

Bent u onderwijsprofessional of op een andere manier direct bij het onderwijs betrokken? En wilt u een actieve rol vervullen in het verbeteren van de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs? Dan nodigt de Inspectie van het Onderwijs u uit voor het congres ‘De Staat van het Onderwijs’ op woensdag 11 april 2018.

Het congres

Welke ontwikkelingen heeft de Inspectie van het Onderwijs het afgelopen schooljaar gesignaleerd? Wat heeft leraren, leerlingen én schoolleiders in 2016/2017 beziggehouden? Dat wordt op ons congres ‘De Staat van het Onderwijs’ op woensdag 11 april 2018 met u gedeeld.

Overhandiging aan de Minister

Op dit congres ontvangen de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het boek ‘De Staat van het Onderwijs 2016-2017’ uit handen van inspecteur-generaal Monique Vogelzang.

Dialoog

Leerlingen, studenten, leraren, schoolleiders, bestuurders, andere onderwijsprofessionals, beleidsmakers en inspecteurs gaan op het congres met elkaar in gesprek over de belangrijkste onderwerpen uit de ‘Staat van het Onderwijs’. Ook u kunt uw bijdrage leveren door deze dialoog met ons te voeren. En zo samen met ons zoeken naar oplossingen voor uitdagende kwesties in het onderwijsveld.

Datum: woensdag 11 april 2018 
Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur
Locatie: De Fabrique, Utrecht

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link.