Tijdens het VO-congres op 29 maart jl. werden twee nieuwe katernen gepresenteerd. In de bekende blauwe reeks verscheen katern 11 ‘Goed onderwijs door focus op mensen’. Dit katern belicht alle aspecten op het gebied van peoplemanagement. 

Uitreiking katern pmt voraadcongres 2018

Op de foto van links naar rechts: prof. dr. Eva Knies (Universiteit Utrecht en docent van de leergang Peoplemanagement van de VO-academie); Petra van Dok en Ingrid Overes (teamleiders Jac. P. Thijsse College en deelnemers aan de leergang) en Hans de Wit (Hoofd VO-academie).

Ook het nieuwe KaternPlus 3 werd tijdens het congres gelanceerd. Dit katern verschijnt eens per jaar met verschillende verhalen en interviews en heeft als thema ‘leiderschap in context’

Uitreiking katernplus voraadcongres 2018

Kobus de Boer voorzitter CvB van onderwijsgroep Amersfoort, ontvangt het eerste exemplaar van het nieuwe KaternPlus uit handen van Hans de Wit (Hoofd VO-academie).

Downloads

Wilt u de katernen ook (kosteloos) in print ontvangen? Stuur dan een mail naar info@vo-academie.nl o.v.v. 'bestelling katern people management VO-academie' of ' bestelling katern plus 3 VO-academie' (of beide) en vermeld in uw mail uw naam, adres en woonplaats. U ontvangt het katern dan per post op het door u vermelde adres.