Sparren met een collega-schoolleider of -bestuurder om de eigen ontwikkeling te versnellen. Wie wil dat nu niet? Bezoek het totaal vernieuwde overzicht van onze VO-managementcoaches en maak uw keuze. De eerste stap naar verdere ontwikkeling. Schoolleiders en bestuurders kunnen kosteloos gebruik maken van een gecertificeerde VO-managementcoach. Inmiddels zijn er door het hele land 82 coaches die graag het gesprek aangaan.
 

Waarom een coach? Uw collega’s vertellen het

Leidinggeven aan een onderwijsorganisatie is een prachtig beroep, maar niet altijd even eenvoudig. Hoe om te gaan met bijvoorbeeld weerstand in de organisatie of lastige fusiegesprekken? Of wellicht zoekt u handvatten om de eigen leiderschapsstijl te versterken of heeft u behoefte aan zorgvuldige feedback op uw handelen. Het zijn thema’s en vragen die onze coaches door en door kennen en vaak zelf hebben ervaren. Wilt u weten wat een coaching kan opleveren? In onderstaande video komen vier collega’s aan het woord.