In deze bijzondere periode kunnen we veel van elkaar leren. Daarom gaat de VO-academie onder de noemer #VOberichten korte vlogs publiceren, waarin schoolleiders, bestuurders en andere onderwijscollega’s vertellen hoe zij hun werk op dit moment inrichten. Deze reeks is geïnspireerd op de serie #frontberichten, die dagelijks op NPO te zien is. 
 

Het doel van dit initiatief is zichtbaar maken wat er binnen de sector speelt en waar onderwijscollega’s mee bezig zijn. Zo kunnen we ervaringen met elkaar delen en elkaar inspireren. Dus bent u benieuwd hoe een werkdag er nu uitziet voor collega’s? Voor welke keuzes en dilemma’s zij staan? Welke nieuwe inzichten zij in deze turbulente periode opdoen?? En hoe zij bijvoorbeeld leidinggeven op afstand? De eerste #VOberichten zijn inmiddels live! Deze vindt u op de website en de LinkedIn-pagina van de VO-academie.
 

Enthousiast?

Bent u enthousiast over dit initiatief en wilt u zelf ook een vlog opnemen voor de #VOberichten? Stuur dan een e-mail naar info@vo-academie.nl onder vermelding van #VOberichten.