Het nieuwe leertraject 'Leiderschap na de crisis' is ontwikkeld voor schoolleiders die willen reflecteren op hun leiderschapsrol tijdens en na de coronaperiode. Gedurende dit traject analyseert u samen met collega-schoolleiders de dilemma’s, gemaakte keuzes en successen, en denkt u na over de vraag hoe het onderwijs op uw school er in de toekomst uit kan zien. 

Er komen tijdens dit traject diverse sprekers aan het woord die in interactieve workshops met u in gesprek gaan over onder andere dialoog, de kern van het leidinggeven en alternatieve vormen van leiderschap. We geven tijdens de bijeenkomsten bovendien veel ruimte aan de gesprekken met elkaar en met de sessieleiders. Deze gesprekken worden professioneel begeleid voor voldoende diepgang en opbrengst. 

Dit leertraject bestaat uit drie bijeenkomsten waarin verschillende facetten van leidinggeven na de crisis centraal staan. U kunt ervoor kiezen om alle drie de bijeenkomsten van dit traject bij te wonen, maar het is ook mogelijk om slechts aan één bijeenkomst deel te nemen. 

Wilt u meer weten over dit traject of u direct aanmelden? Kijk dan op:  

Bijeenkomst 1: De impact van een crisis op u als leider 
30 september 2020  
De Baak, Noordwijk 

Bijeenkomst 2: Leidinggeven aan ontwikkelingen binnen de school 
4 november 2020 
Metaal Kathedraal, Utrecht   

Bijeenkomt 3: Leiderschap met de blik op de toekomst    
2 december 2020  
Radio Kootwijk 
 

Vragen?  

Heeft u vragen over dit leertraject? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@vo-academie.nl  o.v.v. Leiderschap na de crisis.