Strategisch personeelsbeleid (HRM) in het voortgezet onderwijs is strategischer geworden. De afstemming van het strategisch personeelsbeleid op onderwijskundige doelen is de afgelopen jaren verbeterd. Aandacht voor de implementatie van personeelsbeleid door schoolleiders en oog voor de professionele ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van leraren en schoolleiders blijven onverminderd belangrijk. Dit alles blijkt uit de tweede meting van het onderzoek naar de ontwikkeling van strategisch personeelsbeleid dat najaar 2020 is uitgevoerd door de Universiteit Utrecht. Meer informatie en toelichting op de onderzoeksresultaten vindt u in dit nieuwsbericht op vo-raad.nl.
 

Aan de slag?  

Wilt u aan de slag met Strategisch personeelsbeleid en Peoplemanagement op uw school? Dit najaar starten meerdere professionaliseringsactiviteiten. Laat via dit formulier uw e-mailadres achter, dan brengen we u eenmalig op de hoogte als de startdata van de trajecten bekend zijn.