Op 9 september 2021 gaat de opleiding VO-managementcoach weer van start. Vanaf dinsdag 18 mei is het mogelijk om te solliciteren naar een plaats in de opleiding.

Sollicitatieproces opleiding 

Dit jaar is er plek voor 25 ervaren bestuurders en schoolleiders die zich willen ontwikkelen tot gecertificeerd coach. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij na de opleiding minimaal twee jaar aan de slag gaan als coach in het voortgezet onderwijs. Op deze manier ontstaat een platform van kennisdeling en groei van expertise in de sector. Benieuwd naar de opleiding? Meer informatie over de opleiding en de selectieprocedure vindt u hier

Op zoek naar een coach? 

Uit diverse metastudies blijkt dat coaching een effectieve manier is om werkprestaties te verbeteren. Door middel van coaching krijgt u meer inzicht in uzelf en in uw functioneren. Dus wilt u zich verder ontwikkelen? In gesprek over de dilemma’s en uitdagingen waar u mee te maken krijgt binnen uw functie? Maak dan kosteloos een afspraak met een VO-managementcoach uit uw regio. Bekijk de profielen van de coaches.  

Wilt u meer weten over de meerwaarde van coaching? Lees het artikel ‘Coaching versterkt persoonlijk leiderschap’ of bekijk onderstaande video waarin vier coachees hun ervaringen delen.