Bent u benieuwd hoe collega’s binnen de sector omgaan met actuele thema’s? Voor welke uitdagingen zij staan in hun dagelijkse werk? In een nieuwe serie vlogs delen onderwijsprofessionals hun ervaringen. 

Door de coronacrisis stonden scholen én leerlingen het afgelopen jaar voor grote uitdagingen. Voor veel leerlingen zorgde de coronacrisis voor onzekerheid en stress. Hoe houdt u vinger aan de pols als leerlingen fysiek niet aanwezig zijn? Welke middelen zet u in om het welzijn van leerlingen te bevorderen? In deze tweede editie van #VOvlogt vertelt Lisette van den Berg (vestigingsdirecteur PRO33 College) hoe zij aandacht besteedt aan de mentale gezondheid van leerlingen en welke maatregelen haar school nam om leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Bekijk de tweede editie van #VOvlogt!  


Doe mee! 

Wilt u zelf ook uw ervaringen en inzichten delen met uw collega’s in een vlog? Stuur een e-mail naar info@vo-academie.nl en wij helpen u op weg. 

Meer vlogs zien? Bekijk hier de vorige #VOberichten.