Bent u benieuwd hoe collega’s binnen de sector omgaan met actuele thema’s? Voor welke uitdagingen zij staan in hun dagelijkse werk? En welke nieuwe inzichten hebben zij tijdens de coronacrisis opgedaan? In een serie vlogs delen onderwijsprofessionals hun kennis en ervaringen.

In deze editie van #VOvlogt vertelt Kirin Kotterer (schoolleider Cals College Nieuwegein) hoe haar school met het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) omgaat. Het NPO is een investeringsprogramma van het kabinet voor de komende 2,5 jaar om de gevolgen van de coronacrisis voor leerlingen op te vangen.

Het Cals College gaat het NPO vooral benutten voor het wegwerken van cognitieve achterstanden en het bevorderen van de sociaal-emotionele gesteldheid van leerlingen. Om dat in goede banen te leiden heeft de school een stuurgroep in het leven geroepen en is er een projectleider aangesteld. Meer weten? Bekijk de vlog!

 

Doe mee!

Wilt u zelf ook uw ervaringen en inzichten delen met uw collega’s in een vlog? Stuur een e-mail naar info@vo-academie.nl en wij helpen u op weg. 

Bekijk hier alle #VOvlogs.