Leonie Schouten

Hoofd VO-academie
Vanuit mijn rol als hoofd van de VO-academie mag ik een bijdrage leveren aan het leren van schoolleiders en bestuurders. We richten ons op leertrajecten waarbij de kennisuitwisseling tussen ‘peers’ centraal staat, nodigen actuele, inspirerende sprekers uit voor onze masterclasses en proberen zoveel mogelijk kennis en onderzoek te delen middels onze website, online platform en de katernen. Heeft u een goed idee voor ons programma? Laat het mij vooral weten!

E-mail: leonieschouten@vo-academie.nlLisanne Westerkamp

Programmasecretaris & Projectmedewerker
Bij de VO-raad werk ik als projectmedewerker voor twee projecten: de VO-academie en het programma Maatwerk. Bij de VO-academie werk ik als programmasecretaris en bewaak ik de inhoudelijke en financiële processen. Bij project Maatwerk houd ik mij bezig met de onderwijsovergangen en ben ik verantwoordelijk voor thema’s als doorstroomprogramma’s po-vo, vmbo-mbo/havo en LOB. De tweedeling in mijn functie zorgt niet alleen voor diversiteit, maar geeft ook de mogelijkheid om integraliteit tussen projecten te versterken.

E-mail: lisannewesterkamp@vo-raad.nl
 Amy Meevis

Communicatiemedewerker
Binnen de VO-academie ben ik verantwoordelijk voor alle online communicatie. Ik houd de website en social media up-to-date, verzorg de digitale nieuwsbrief en beheer het online platform VOnkel. Met relevante communicatie en informatie wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere professionalisering van schoolleiders en bestuurders.

E-mail: amymeevis@vo-academie.nl
 Helen van Dijk

Secretaresse
Als projectsecretaresse ondersteun ik de medewerkers van de VO-academie bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ik ben uw aanspreekpunt voor al uw organisatorische en facilitaire vragen met betrekking tot onze activiteiten, de inschrijvingen of aanmeldingen voor bijeenkomsten, aanvragen van brochures etcetera. U kunt contact met mij opnemen via onze algemene mailbox. 

E-mail: info@vo-academie.nl