Lerend Leiderschap is een intervisietraject voor eindverantwoordelijk schoolleiders. Intervisie wordt gekoppeld aan inspirerende inhoudelijke workshops. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van zelfbewustzijn en effectiviteit ten aanzien van de interactie met de ander en de omgeving. 

De inschrijving voor het traect Lerend Leiderschap van januari/februari 2018 is gesloten, u kunt zich niet meer aanmelden. De VO-academie is voornemens om dit traject nogmaals uit te voeren in 2018. U kunt via de interesselijst reeds uw belangstelling aangeven zodat wanneer het traject doorgang vindt en de werving voor het traject van start gaat u hierover als eerste wordt geïnformeerd.  Meld u aan voor de interesselijst.

Wilt u meer informatie over het programma van het intervisietraject Lerend Leiderschap, de begeleiders en bent u benieuwd naar referenties van deelnemers? Klik dan hier.

Wilt u meer weten over intervisie in het algemeen als methode? Kijk dan hier.

Let op: voor team- en afdelingsleiders is er het intervisietraject Lead & Learn.