Waarom intervisie?

Intervisie is een vorm van collegiaal leren waarin professionals met elkaar problemen en vragen uit hun dagelijkse werkpraktijk bespreken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat deelnemers uit intervisietrajecten tal van effecten op hun persoonlijk functioneren melden, zoals: meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, meer tevredenheid over hun werk, meer stressbestendigheid, meer vakinhoudelijke kennis en meer professionele competenties.

Wilt u een intervisietraject volgen? We bieden Lerend Leiderschap voor eindverantwoordelijk schoolleiders aan.

Wat is Lerend Leiderschap?

Lerend Leiderschap is er speciaal voor eindverantwoordelijk schoolleiders, in dit traject wordt intervisie gekoppeld aan inspirerende inhoudelijke workshops. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van zelfbewustzijn en effectiviteit ten aanzien van de interactie met de ander en de omgeving. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van zelfbewustzijn en effectiviteit ten aanzien van de interactie met de ander en de omgeving.

Doe mee en schrijf u in voor Lerend Leiderschap.