Vandaag was de eerste bijeenkomst van het intervisietraject Lerend Leiderschap. De dertien deelnemers gingen direct het diepe in met het thema ‘Kracht en tegenkracht’ onder begeleiding van Louis Steenman en Wendy Zonneveld. Aikido-filosoof Pieter Klaassen verzorgde een workshop op het niveau van persoonlijke kracht. In totaal telt dit traject vier bijeenkomsten, elk met een eigen thema. Naast ‘Kracht en tegenkracht’ zijn dat ‘Eigenheid als beginpunt’, ‘Levenspatronen en organisatiescript’ en ‘De kracht van het systeem’.

Lerend Leiderschap is specifiek ontwikkeld voor eindverantwoordelijke schoolleiders en koppelt intervisie aan inspirerende inhoudelijke workshops. Intervisie als leervorm is vooral interessant voor die beroepsbeoefenaren die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken, bijvoorbeeld om meer grip te krijgen op hun taak. Meer informatie over intervisie is te lezen in het katern Coaching en Intervisie.

Ook in 2019 verzorgt de VO-academie het intervisietraject Lerend leiderschap. Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u hier.