Weet u al hoe u zich de komende tijd verder wilt ontwikkelen? En heeft u al zicht op het opleidingsaanbod dat bij uw leervraag past?

Wij nodigen u uit om op vrijdag 3 juni kosteloos deel te nemen aan onze online Proeverij. Van 09.00 tot 12.00 krijgt u de gelegenheid om, op een laagdrempelige wijze, kennis te maken met het diverse aanbod van de VO-academie. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere leertrajecten, coaching, intervisie en visitatie. Of u nu een docent met leidinggevende ambities, een schoolleider of ervaren bestuurder bent; voor elke loopbaanfase biedt de VO-academie relevante professionaliseringsactiviteiten aan.
 

> Meld u aan voor de online Proeverij
 

Na deelname aan de Proeverij weet u welk aanbod het beste bij uw leervraag past en gaat u met nieuwe inspiratie naar huis. U kunt de Proeverij uiteraard ook bijwonen om erachter te komen welk aanbod het meest geschikt is voor de collega’s aan wie u leidinggeeft.

De Proeverij bestaat uit verschillende rondes van dertig minuten. In iedere ronde lichten wij een leeractiviteit uit om een helder beeld te schetsen van de inhoud en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Deelname aan een ronde is optioneel; zodra het programma bekend is krijgt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit één of meerdere rondes. U kunt zich nu wel alvast aanmelden voor de Proeverij via dit formulier