Voor de ander en jezelf! Tenminste als je de professionele ontwikkeling van docenten en leiderschap in je school wilt bevorderen. Daarom organiseren we voor de derde keer de Week van de Starter in en voor het VO. Een nieuwe rol vraagt om nieuwe kennis, vaardigheden en houding. Daar komen ook veel vragen en onzekerheden bij kijken. Niet alleen voor de starter zelf, maar ook voor de school is het daarom noodzakelijk een beginnende leraar, schoolleider of bestuurder goed toe te rusten en te begeleiden. Tijdens de Week van de Starter gaat het over de begeleiding zelf, maar ook over hoe je een goed inwerkprogramma kunt opzetten. 

Elke dag, van 9 tot en met 13 oktober a.s., zijn er activiteiten. Van een webinar op maandag met een oud-brigade generaal tot een masterclass op dinsdag, werken met gesprekskaarten op school op woensdag en tenslotte twee inspiratiedagen in Utrecht met boordevol keynotes, workshops en andere sessies. Meld je nu aan voor een of meerdere activiteiten. Zet daarmee de ander en jezelf in de kracht om meer te gaan groeien in het docentschap of leidinggevende vaardigheden! Bekijk hier het volledige programma.

De Week van de Starter is een initiatief van Begeleiding Startende Leraren, Voortgezet Leren en de VO-academie.